Dolar

32,4133

Euro

34,8019

Altın

2.421,94

Bist

10.045,74

'İzmir'in Hanımları' Zeki Müren için söyledi

Zeki Müren, 'Vefatının 20. Yılında 'Hayatı ve Eserleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren-Biyografik Konseri' ile Çeşme'de anıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-25 14:48:21

'İzmir'in Hanımları' Zeki Müren için söyledi
Zeki Müren, "Vefatının 20. Yılında "Hayatı ve Eserleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren-Biyografik Konseri" ile Çeşme'de anıldı.

1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren, Çeşme'de gerçekleştirilen biyografik konserle anıldı. Sanat yönetmenliğini Ümit Bulut'un yaptığı Vefatının 20. Yılında Hayatı ve Eserleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren-Biyografik Konser'inin anlatımını ise Aylin Ersoy üstlendi.

Dinleyiciler mest oldu

Zeki Müren'in çocukluğundan başlanarak hayatının anlatıldığı gecede ünlü sanatçının birbirinden değerli unutulmaz eserleri seslendirildi. 'İzmir'in Hanımları Söylüyor' topluluğu tarafından seslendirilen Zeki Müren eserleri ise dinleyenleri adeta mest etti. Çok sayıda önemli ismin katıldığı konserde Çeşmeli sanatseverler, sanatla dolu unutulmaz bir gece yaşadı.

Gelir, Barış Çocuk Senfoni Orkestrası'na

Konserin geliri, Barış Çocuk Senfoni Orkestrası'na enstrüman alımı için bağışlandı. Eşrefpaşa ve Kadifekale'de yaşayan, sanat eğitimine ulaşamayan çocuklardan oluşan orkestranın eksiklikleri, gerçekleştirilen konser sayesinde giderilmiş oldu.

Haber Ara