Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İnegölspor 3 puanla başladı

İnegölspor 3 puanla başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-07 15:55:46

İnegölspor 3 puanla başladı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor'da teknik direktör Serhat Güller, deplasmanda 2-0 yendikleri Tarsus İdman Yurdu maçına ilişkin, "Galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Bizim adımıza güzel bir başlangıç oldu" dedi.

Güller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige yeni bir takım olarak başladıklarını, ilk maçı kazanmalarının önemli olduğunu ifade etti. Takım olarak, güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Güller, şunları kaydetti:

"Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Biz yeni bir takımız. Bu yüzden takım olabilme adına zamanı biraz daha hızlandıracak alacağımız galibiyetler. '5-6 haftamız var' diyorduk, çok daha iyi yerlerde ve hazır olabilmek için. Bu zamanı aldığımız galibiyetler, puanlar daha da kısaltacaktır. Buna inanıyoruz. Dolayısıyla moral ve motivasyon anlamında bizim için çok önemli bir galibiyet. Aynı zamanda şehrimiz adına da mutlu bir hafta sonu oldu."

Zor bir fikstürlerinin olduğuna değinen Güller, "İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa maçıyla bu galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz. Biraz daha iyi durumda Manisa karşısına çıkacağız. Yakalamış olduğumuz bu güzel havayı bozma niyetinde değiliz. O yüzden Manisa maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber Ara