Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İçişleri Bakanı Öztürk:

İçişleri Bakanı Öztürk:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-16 17:38:55

İçişleri Bakanı Öztürk:
İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, bayram sevincinin üzüntüye dönüşmemesi için tatil süresince trafik, güvenlik, belediye hizmetleri, sosyal yardımlar gibi konularda birçok tedbirler alındığını bildirdi.

Bakan Öztürk, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, dini bayramlarda dargınlıklar ve kırgınlıkların unutulduğunu, bireysel sevinçlerin ortak mutluluğa dönüştüğünü anımsatarak, bayramların, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Bayram sevincini üzüntüye dönüştürmemek için bakanlık tarafından huzurlu ve güvenli bir bayram dönemi geçirilmesi amacıyla bayram tatili süresince trafik, güvenlik, belediye hizmetleri, sosyal yardımlar gibi konularda birçok tedbirler alındığını aktaran Öztürk, "Devletimizin taşrada vatandaşa uzanan en yakın ve sıcak eli olarak, başta vali ve kaymakamlarımızın, güvenlik güçlerimizin ve tüm bakanlık mensuplarımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getireceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Öztürk, mesajında şunları kaydetti:

"Bu bayram vesilesiyle, ülkemizin huzur ve güvenliği, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda verdiğimiz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarak, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Geride bıraktıkları kıymetli ailelerini her vesile ile ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu göstermenin, ihtiyaçları varsa gidermenin, acılarını paylaşmanın bizlere düşen öncelikli bir görev olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan bütün mensupları ve kıymetli aileleri ile tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Seyahat edecek olanlara da kazasız, hayırlı yolculuklar dileyerek; hep birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum."

Haber Ara