Dolar

32,3783

Euro

34,7610

Altın

2.437,62

Bist

9.975,01

Husumetlisinin aracına uyuşturucu koyup ihbar etmiş

Manavgat'ta husumetli olduğu kişinin otomobiline uyuşturucu koyduktan sonra ihbarda bulunduğu öne sürülen şüpheli hakkında 'maddi delil uydurmak suretiyle iftira atmak' suçundan işlem yapıldı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-01 16:49:38

Husumetlisinin aracına uyuşturucu koyup ihbar etmiş
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişinin, aralarında husumet olan başka bir kişinin otomobiline uyuşturucu koyduktan sonra ihbarda bulunduğu iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan bir kişi, Side Mahallesi'ndeki plakasını verdiği otomobilde uyuşturucu madde olduğu yönünde ihbarda bulundu. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.D'ye ait olduğu tespit edilen otomobili seyir halindeyken durdurarak arama yaptı.

Jandarma ekipleri, otomobilin torpido gözünde 45 gram esrar ele geçirdi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile A.D'nin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda ise 2 av tüfeği ile bir tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan A.D, ifadesinde otomobilde bulunan uyuşturucuyla ilgisi olmadığını ve kendisine komplo kurulduğunu öne sürdü.

A.D'nin ifadesi üzerine bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, otomobile uyuşturucuyu koyan ve ardından 112'yi arayan kişinin A.B. olduğunu belirledi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan A.B'nin otomobil sahibi A.D. ile arasında husumet bulunduğu belirtildi.

A.D'nin aracına uyuşturucu koyduğu iddia edilen A.B hakkında "maddi delil uydurmak suretiyle iftira atmak" suçundan işlem yapıldı.

A.B. ve A.D çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Ara