Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Hepsiburada.com'a 'Süpermarka' ödülü

Hepsiburada.com'a 'Süpermarka' ödülü

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 13:00:50

Hepsiburada.com'a 'Süpermarka' ödülü
Hepsiburada.com, "Superbrands Türkiye" tarafından "Süpermarka" ödülüyle ödüllendirildi.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, uluslararası marka ölçümleme sistemi Superbrands tarafından Nielsen'e yaptırılan "Süpermarka" araştırmasında, e-ticaret sektöründe değeri yükselen bir marka olarak Superbrands Türkiye 2014 listesine girmeye hak kazandı.

Nielsen ve Superbrands Türkiye 2014 Seçici Kurulu'nun, toplamda bin 23 markayı kapsayan araştırması sonucunda, uluslararası markalarla yarışan Türk markaları ödüllerine kavuştu.

Hepsiburada.com, farklı sektörlerden köklü markalarla Türkiye'nin süpermarkaları arasında yerini aldı. Hepsiburada.com Pazarlama Grup Başkanı Özgür Doğan'a "Süpermarka" ödülünü törende sahne alan oyuncu Ali Poyrazoğlu takdim etti.

Marka yönetimi ve pazarlaması alanında uluslararası bağımsız bir otorite olan ve dünyada 88 ülkede faaliyet gösteren Superbrands organizasyonu, marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor.

Süpermarka seçiminde, şirketin büyüklüğünün yanı sıra teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri büyük önem taşıyor.

Haber Ara