Dolar

32,2846

Euro

34,6148

Altın

2.408,38

Bist

10.045,74

Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-19 20:26:19

Hentbolda maçın ardından
Hentbol Erkekler Süper Lig'de Trabzonspor'u 35-32 yenen Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, oyuncularının tecrübeli bir takıma karşı özellikle savunmada inanılmaz mücadele göstererek maçı kazandıklarını söyledi.

Mızrakçı, maçın ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ligin en köklü kulüplerinden biri olduğunu, şehir olarak da spor kültürü bulunduğunu belirtti.

Maça rakiplerine saygı duyarak hazırlandıklarını dile getiren Mızrakçı, "Yoğun bir dönemden geçtik. Avrupa Kupası, Süper Kupa, ligde geçen haftaki Beşiktaş Mogaz maçı, yolculuklar... Bundan dolayı takım biraz yorgundu" dedi.

Buna rağmen seyircilerinin önünde çıktıkları ilk maçta taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini anlatan Mızrakçı, Trabzon ekibinin kadrosunun genişliği nedeniyle rahat olduğunu kaydetti.

Birkaç oyuncusunun dün akşam serum takviyesi almalarına rağmen bugün inanılmaz mücadele ettiklerini vurgulayan Mızrakçı, "Oyuncularım böyle iyi, tecrübeli bir takıma karşı özellikle savunmada inanılmaz mücadele gösterdi. Galibiyet, oyuncularımın sahada gösterdikleri savaşçılıkla kazanıldı. Bu galibiyet tamamen oyuncuların hakkıydı, güzel de oldu" diye konuştu.

Mızrakçı, ligde kalıcı olmak istediklerini vurgulayarak, "Lige başlarken hedefimiz ilk sekize, play off'lara kalmaktı. Umarım bu da gerçekleşecek. Bugün 4 puanlık bir maçı kazandık. İlk sekiz için önemli bir rakibi yendik. Maçın bir başka önemi de oydu. Umarım hedefimize sezon sonu ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Haber Ara