Dolar

32,3443

Euro

34,8310

Altın

2.386,90

Bist

10.221,33

Hakkari'deki terör saldırısı

Hakkari'deki terör saldırısı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-11 14:07:07

Hakkari'deki terör saldırısı
Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda yaralanan korucu Tevfik Fırat'ı ziyaret etti.

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile Şemdinli'ye giden Toprak, İlçe Kaymakamı Murat Öztürk ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Toprak, Zirvin Tepesi'ndeki üs bölgesindeki nöbet değişimi sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan korucu Tevfik Fırat'ı, Şemdinli Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Hastane yönetiminden Fırat'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Toprak, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Yeni yapılan devlet hastanesi binasında da incelemelerde bulunan Toprak, 34. Hudut Tugay Komutanlığı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Zirvin Tepesi'ndeki üs bölgesinde 9 Haziran'da nöbet değişimi sırasında teröristlerin saldırısı sonucu korucular Eshet Yeşil ve Ahmet Demircan şehit olmuş, Tevfik Fırat yaralanmıştı.

Haber Ara