Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir tarafta Suriye'deki çatışmalar diğer taraftan Arakan'daki çatış

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-01 18:01:56

Günün özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir tarafta Suriye'deki çatışmalar diğer taraftan Arakan'daki çatışmalar, ülkemizde terörle mücadele verdiğimizi gelişmeler. Bunlar bayramı bayram gibi karşılamamıza engel olmuştur" dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanı korumalarıyla ilgili ABD'deki iddianame hakkında, "Bu başlı başına skandaldır" ifadelerini kullandı.

...

Başbakan'dan Arakan konusunda BM'ye çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazının ardından yaptığı açıklamada, "Arakan'daki katliam yeni değil, yıllardan beri Müslüman oldukları için katledilen kardeşlerimiz var. Bu konuda Birleşmiş Milletler'in daha aktif olması lazım. Aksi halde BM'nin güvenirliği sorgulanır hale geldi" dedi.

...

950 kişi gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü yurt genelinde 11 bin 783 personelin katılımıyla Huzur Arife-2 Uygulaması' gerçekleştirdi. Uygulamada, 175 bin 600 kişi kontrol edilerek arandığı tespit edilen 218 kişi yakalandı ve 950 kişi gözaltına alındı.

...

4 PKK'lı ve 1 işbirlikçi öldürüldü, 3 işbirlikçi yaralı yakalandı

Hakkari'de Oğul köyü kırsalında 4 PKK'lı ile 1 işbirlikçinin öldüğü, 3 işbirlikçinin ise yaralı olarak yakalandığı belirtildi.

...

Acemi kasaplar hastanelik oldu

Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazının ardından kurbanlar kesilmeye başlandı. Acemi kasaplar ise her bayram olduğu gibi yine bildiğini okudu.

...

Eller tetikte, gözler sınırda bayramlaşma

Kars-Ermenistan sınırı sıfır noktasında vatani görevini yapan Mehmetçikler Kurban Bayramı'na eller tetikte, gözler sınırda girdi.

Haber Ara