Dolar

32,4018

Euro

34,7764

Altın

2.396,49

Bist

10.208,65

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-26 18:05:02

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Sultan Alparslan kimlerle mücadele etmişse, biz de onlarla mücadele ettik"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sultan Alparslan kimlerle mücadele etmişse, Sultan Kılıçarslan kimlerle mücadele etmişse biz de 15 Temmuz'da onlarla mücadele ettik. Oyun aynı, hedef aynı, sadece senaryo farklı, figüranlar farklı. Bu oyunda FETÖ bir piyondur, PKK, YPG, PYD bir piyondur, DEAŞ bir piyondur" dedi.

...

3 ilde 1 haftada 42 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak, Diyarbakır ve Hakkari'de 17-24 Ağustos tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 2 askerin şehit olduğu ve 9 askerin yaralandığı belirtildi.

...

İşte Beşiktaş'ın borcu

Beşiktaş Kulübünün 30 Haziran 2017 itibariyle toplam borcunun 1 milyar 766 milyon 209 bin 342 TL olduğu açıklandı.

...

Kilisede panik anları böyle kaydedildi

Kilisede panik anları böyle kaydedildi. Görüntülerde, kiliseye giren bir adamın yanında getirdiği havai fişeğin fitilini yaktıktan sonra hızla kaçtığı görülüyor. Bu sırada kilisede bulunanlar ne olduğunu anlamadan havai fişek patlıyor. İçeridekiler büyük panik yaşarken o anlar güvenlik kameralarına yansıyor.

...

Aksiyon filmi gibi hırsızlık

Soyguncular bankaya tavandan girdi. Hollywood filmlerini aratmayan hırsızlık Kazakistan'da meydana geldi. Kar maskeli 2 soyguncunun tavandan bankaya girdiği görülüyor. Neye uğradığını şaşıran çalışanları etkisiz hale getiren soyguncular, ne var ne yoksa yanlarındaki çantalara dolduruyor. Ardındansa geldikleri gibi tavandan kaçıyorlar. O anlar anbean güvenlik kameralarınca böyle kaydediliyor.

Haber Ara