Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-24 18:53:08

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bahçeli: Gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referanduma ilişkin, "Bilinmelidir ki, muhtemel bu referandum Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır" dedi.

AK Parti'li Ünal'dan "atlet" yorumu

Ankara - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğrafına ilişkin, "Vatandaştan biri olmak demek, öncelikli olarak halkın yer sofrasına diz kırıp oturabilmektir, ayakkabı ile eve girmek değildir. Yoksa, atletle otururken haberim yokmuş gibi çek kıvamında poz vermenin bir tasarım olduğudur. Bu tartışmanın da fazla uzatılmasından yana değiliz" dedi.

...

2 bin 545 engellinin kamuya ataması yapıldı

Ankara - 2 bin 545 engellinin kamuya ataması yapıldı. Törende konuşan Emine Erdoğan, "Çocuklarımıza erken yaşta farklı olana özel durumlara nasıl yaklaşması gerektiğini öğretmeliyiz. Ders kitaplarımızda bu konulara yer vermeliyiz. Empatiyi aşılamalıyız " dedi.

...

Van'da 3 terörist öldürüldü

Van'ın Gürpınar ilçesinde 3 PKK'lı terörist öldürüldü.

...

Soylu: 6 vatandaşımız vefat etti, 36 vatandaşımız yaralandı

Ankara - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eskişehir-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazasına ilişkin, "6 vatandaşımız vefat etti. Hem ailelerine hem de ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız şu an da hastanelerde tedavi görüyorlar" dedi.

...

3 kişinin öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında

Tekirdağ- Hayrabolu ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

...

Arabanın bagaj camını kırıp 70 bin TL çaldılar

Ankara - Ankara'da hırsızlar, bir aracın bagaj camını kırıp 70 bin TL'yi çalarak kayıplara karıştı.

...

Camiden ısıtma kablolarını böyle çaldı

Bursa - Bir camiden yeraltı ısıtma sistemi kablolarını çalan hırsız güvenlik kamerasına yansıdı. 5 bin lira değerinde kablosu çalınan cami cemaati ise büyük şok yaşıyor.
VİDEO HABER

Kürtçe bilmeyen DEM Parti'liler Erbil Valisi ile tercüman eşliğinde görüştü

Haber Ara