Dolar

32,2513

Euro

34,7711

Altın

2.414,23

Bist

10.267,09

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-29 17:27:36

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan'dan ABD'li generale: Sen kimsin, haddini bileceksin!

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li bir generalin skandal açıklamasına, "Haddini bileceksin, sen kimsin? Sen benim ülkemdeki, yapılan bir darbe girişimini püskürten bu devlete teşekkür edeceğine, darbecilerin yanında yer alıyorsun" dedi.

...

15 Temmuz şehitlerinin yakınlarına ve gazilere maaş

Ankara - Darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınlarına ve yaralananlara verilecek maaş ve tazminat belli oldu. Şehit yakınlarına 3 bin 203 lira maaş verilecek. Şehit ailelerinden iki kişiye de kamuda iş verilecek.

...

Başbakan açıkladı: Hepsini kapatıyoruz

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili, "Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz" dedi. Yıldırım, hainlerin kullandığı her kışlanın kapatılacağını da ekledi.

...

Deniz Seki'den '15 Temmuz' mektubu

İstanbul - Cezaevinde bulunan Deniz Seki, darbe girişimine lanet okudu. Ünlü şarkıcı, yazdığı mektupta "O gece milletimizin demokrasiye olan inancı hepimizi hüngür hüngür ağlattı. Tüm milletimize büyük geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

...

Üzerlerine moloz yağdı

Ekstremadura - İspanya'nın Ekstremadura bölgesinde bir kafenin kaldırım kısmına kurulan masalarında oturan turist kafilesi, talihsiz bir kaza yaşadı.

...

Kadın sürücü aracını bir türlü durduramadı

Badodara - Kadın sürücünün dikkatsizliği az daha ölüme yol açıyordu.

Haber Ara