Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Gümüşçüden cep telefonu çaldı

İstanbul Kadıköy'de bir gümüşçüye müşteri gibi giren hırsız, iş yeri sahibinin cep telefonun çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-15 10:01:56

Gümüşçüden cep telefonu çaldı
İstanbul Kadıköy'de bir gümüşçüye müşteri gibi giren hırsız, iş yeri sahibinin cep telefonun çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde Kadıköy'de bir gümüşçü dükkanında meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında dükkana giren şüpheli, "Anneme hediye alacağım" bahanesiyle dükkan sahibini bir süre oyaladı. Bu sırada dükkan sahibini boş bir anını kovalayan şüpheli, ilk fırsatta kasaya yakın yerde duran son model cep telefonunu çaldı.

Olay anını anlatan dükkan sahibi ,hırsızlık şüphelisinin müşteri kılığında geldiğini 'Bu arada anneme bir hediye takı alacağım' dedi. "Ben o sırada müşteri ile ilgileniyordum. Arka tarafa doğru geçip masa üzerinde duran telefonu gözüne kestirmiş. O sırada babam adamla ilgileniyordu. Babam arkasını döndüğü anda adam boşluktan yararlanarak telefonu arka cebine atıp çıkıp gidiyor. Şikayetçiyiz, telefonun ya da parasının geleceğini düşünmüyoruz. Ama başkalarının da canı yanmasın. Burada daha öncede esnafın gördüğü bir şahısmış. Buralara dadanmış anlaşılan" dedi.

(Metin Başar / İHA)

Haber Ara