Dolar

32,4275

Euro

34,8385

Altın

2.439,40

Bist

10.082,77

Göztepe 90 yaşında

Göztepe 90 yaşında

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-14 21:59:34

Göztepe 90 yaşında
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Göztepe ve diğer İzmir takımlarının Süper Lig'e dönmesi gerektiğini, buna Türkiye'nin de ihtiyacı buluduğunu kaydetti.

Üçkuyular İskelesi'nden demir alan vapurda düzenlenen Göztepe'nin 90. kuruluş yıl dönümü etkinliğine Göztepe Kulübü yönetimi ve eski futbolcularla Fatih Terim de katıldı.

Terim, gazetecilere yaptığı açıklamada, planlı ve vizyonlu bir çalışmayla Göztepe'nin geleceğinin gayet güzel olacağını belirtti.

Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in çok güzel planları olduğuna işaret eden Fatih Terim, "Bu planların çoğunu da Mehmet Bey hayata geçirmiş. Göztepe'nin modern bir kulüp olma yolunda bir tek stadı eksik. Onu da inşallah halledecekler. Göztepe'ye de yakışır o stat" dedi.

PTT 1. Lig temsilcisi Göztepe'nin hedefinin Süper Lig olduğunu kaydeden Fatih Terim, "İzmir'in, Ege'nin futbolun içinde olması lazım. Göztepe ve diğer kulüplerle İzmir, Süper Lig'e geri dönmeli. Buna ülkenin de ihtiyacı var" diye konuştu.

Terim, şampiyonluğunda ve kuruluş yıl dönümünde kendisini unutmayan kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, Mehmet Sepil ve diğer yöneticilerle çok gurur duyduğunu ve İzmir'de bulunmaktan memnun olduğunu dile getirdi.

- Kulüp başkanı Mehmet Sepil

Kulüp başkanı Mehmet Sepil ise listelerinde birçok oyuncu bulunduğunu, bu futbolculardan bir kısmına teklif götürdüklerini anlattı.

Yurt dışındaki futbolcuların büyük bölümünün Göztepe'ye gelmek isteyeceğini vurgulayan Sepil, şöyle devam etti:

"Erzurum'daki kampta takımın büyük bölümü olacak. Herkesin beğendiği bir takım kuracağız. Hiç kimsenin en ufak endişesi olmasın iyi bir takımı kampa göndereceğiz."

Deneyimli ve genç oyunculardan dengeli bir takım oluşturacaklarını ifade eden Sepil, finans olarak güçlü olduklarını, bu avantajı iyi değerlendireceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Ara