Dolar

32,4742

Euro

34,8440

Altın

2.417,71

Bist

10.045,74

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-13 15:17:26

Genel seçime doğru
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Toplum yararına çalışma programlarından hem çalışanlarımız hem de köylülerimiz memnun. Proje sayesinde camilerimiz, okullarımız, ormanlarımız ve şehirlerimizin çevreleri daha temiz tutuluyor" dedi.

Özdağ, partililerle birlikte hac görevini yerine getiren Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan'ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra, ilçe merkezindeki pazarda alışveriş yapan vatandaş ve esnafını ziyaret eden Özdağ, vatandaşlarla da sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Ekim ayında bitmesi gereken Toplum Yararına Çalışma Programı'nın (TYÇP) 3 ay daha uzatıldığını belirten Selçuk Özdağ, bundan hem çalışanların, hem de köylülerin memnun olduğunu belirtti.

Program kapsamında çeşitli kamu kurumlarında istihdam edilenlerin daha çok köylüler, kadınlar ve engellilerden oluştuğunu anlatan Özdağ, "Manisa'da bin 782 çalışanın görev aldığı İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı projelerin süresini 3 ay uzattık. Projeler normal şartlarda 12 Ekim 2015'te yani bugün sona erecekti ancak yapılan istişareler neticesinde sürenin 3 ay uzatılması kararlaştırılmıştır. Bu karardan duyulan memnuniyet bizleri bu tarz projeleri çoğaltmaya yönlendiriyor. Proje sayesinde camilerimiz, okullarımız, ormanlarımız ve şehirlerimizin çevreleri daha temiz tutuluyor. Bu programlarından hem çalışanlarımız hem de köylülerimiz memnun" diye konuştu.

AK Parti iktidarı olarak halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini vurgulayan Özdağ, belediyelerin bünyesinde 50-60 kişilik istihdam yaratacak projeler üzerinde çalışmalarının sürdüğünü, kırsal kalkınma desteklerinin vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Özdağ, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün farklı kamu kurum ve kuruluşlarla da protokol yaparak yakın zamanda 825 kişiyi istihdam edecek yeni bir projeyi de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Haber Ara