Dolar

32,3454

Euro

34,8480

Altın

2.383,17

Bist

10.212,14

Gediz'de yayalar için yeni yol çalışması

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, yayalar için yeni yol yapım çalışması başlatıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-27 11:03:02

Gediz'de yayalar için yeni yol çalışması
Kütahya'nın Gediz ilçesinde, yayalar için yeni yol yapım çalışması başlatıldı.

Gediz Belediyesi ilçedeki yaya ve araç trafiğinin daha güvenli hale gelebilmesi için Dayınlar Mahallesindeki Halil Erdoğan Gürel Caddesini çift taraflı yaya yolu yaparak mahalle sakinlerini rahatlattı. Kilit parke taşı kaplaması ile başlatılan yaya geçidi çalışmalarından en çok yaşlıların memnun olduğu gözlendi.

Yol yapımı, çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra yaya ve araç trafiğinin daha güvenli hale gelmesi için de çalışmalarını sürdüren Gediz Belediyesi bu kapsamda ana arterlerde yaya geçidi çalışması yapmaya devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yapılan çalışmalar sayesinde ilçede gerek yaya ve gerek araç trafiğinin eskiye oranla çok daha güvenli olacağını belirterek, "Belediye olarak halkımızın güvenliğine büyük önem veriyoruz. Bölgenin en önemli sorunlarından biri olan yaya yollarının büyük bir hızla bölge sakinlerinin hizmetine sunularak rahat bir nefes aldıracak olan beton kilit parke ile yapılan yaya yolunu kısa sürede halkımızın ve burayı sıklıkla kullanan Gediz Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin hizmetine sunacağız" dedi.(MA-EFE)

Haber Ara