Dolar

32,4369

Euro

34,7936

Altın

2.432,55

Bist

10.082,77

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl:

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-16 13:18:16

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl:
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantep şehrinin takımlarının ortak akıl oluşturularak, nasıl daha iyi yerlere getirebileceğini tartışmaları gerektiğini belirtti.

Kızıl, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Toprak ve teknik direktörü Hakan Kutlu'nun da içerisinde yer aldığı heyetin, geçtiğimiz günlerde kulübü ziyaret ettiğini hatırlattı.

Ülkenin ve şehrin birlik, beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde yapılan ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade eden İbrahim Kızıl, şunları kaydetti:

"Takımlarımızın başarısı, şehrimizin başarısı olacaktır. Gaziantepspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu şehrin takımları ve tek sahibi bu şehrin insanlarıdır, taraftarlarıdır. Bu takımlarımıza yapılan her türlü hizmet, şehrimize hizmet etmektir. Gaziantep şehrini ve bu şehrin en büyük markası olan takımlarımızı ortak akıl oluşturarak nasıl daha iyi yerlere getirebileceğimizi tartışmamız, emek vermemiz ve hep beraber bu şehrin spor altyapısına, tesisleşmeye ve kendi yıldızlarımızı yetiştirmeye hizmet etmemiz gerektiği düşüncesindeyim."

Haber Ara