Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-21 03:13:02

Gaziantep'teki terör saldırısı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Gaziantepspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, sokakta organize edilen düğünde meydana gelen terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayımladılar.

Gaziantepspor, "Terörü lanetliyoruz" başlığıyla açılan resmi internet sitesinden yayımladığı mesajında, hain terör saldırısı sonucu çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını büyük üzüntüyle öğrendikleri belirtildi.

Ülkenin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain saldırının nefretle ve şiddetle kınandığına dikkat çekilen açıklamada, "Alçakça yapılan hain saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Büyükşehir Gaziantepspor ise "Hain saldırıyı lanetliyoruz. Hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denilerek, olaydan duyulan üzüntü aktarıldı.

Merkez Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde dün saat 22.50 sıralarında bir düğüne bombalı saldırı düzenlenmiş, Valilik ise olayda 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 94 kişinin de yaralandığını açıklamıştı.

Haber Ara