Dolar

32,2077

Euro

34,7463

Altın

2.445,86

Bist

10.218,58

Fevzi Çakmaklı Çocuklar 'İki Elin Sesi Var' Orkestrasına Katılıyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin 'İki Elin Sesi Var' Çocuk Senfoni Orkestrası, yeni yapılanmasına Fevzi Çakmak Mahallesi çocuklarını katarak büyüyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-20 12:55:31

Fevzi Çakmaklı Çocuklar 'İki Elin Sesi Var' Orkestrasına Katılıyor
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası, yeni yapılanmasına Fevzi Çakmak Mahallesi çocuklarını katarak büyüyor.

Tepebaşı Belediyesi Fevzi Çakmak Beldeeevi'nde gerçekleşen ilk toplantıda çocuklar hayatlarının en heyecanlı anlarını aileleri ile birlikte yaşadı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın da katıldığı ilk buluşmada çocuklar yaşamları adına büyük bir adım atarken ilk kez bir enstrüman ile tanıştılar. Proje koordinatörü Doç. Dr. Ozan Tunca, çocuklarla ilk dersi gerçekleştirirken eğitmenler çocuklara enstrümanlarını dağıttı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocukların yaşamlarında bir müzik enstrümanı ile tanışmalarının çok önemli olduğunu belirterek "Çocuklarımızın yaşamında bundan sonra yeni bir süreç başlıyor. Müzik onlara yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Siz ailelerde onları desteklerseniz çok kısa sürede orkestradaki diğer çocuklar gibi çok başarılı olacaklar" dedi.

Haber Ara