Dolar

32,3533

Euro

34,7423

Altın

2.405,93

Bist

10.147,65

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği 1 yaşında

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği kuruluşunun 1. Yıl dönümünün sarı kırmızı renklere gönül veren Galatasaray Taraftarları ile coşkulu bir şeklide kutladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-30 09:52:23

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği 1 yaşında
Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği kuruluşunun 1. Yıl dönümünün sarı kırmızı renklere gönül veren Galatasaray Taraftarları ile coşkulu bir şeklide kutladı.

Fethiye'de kurulduğu günden bu yana gerek Galatasaray Kulübü çalışmaları, gerekse de sosyal sorumluluk projeleri çalışmaları ile adını sıkça duyuran ve toplum tarafından da taktir edilen Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri 1. Yaş gününü Çalış Sahilinde yeni açılan Sarı Kırmızı buluşma noktasında coşkulu bir şekilde kutladı. Galatasaray Kürek Takımı Menajeri Mehmet Mumcuoğlu, Galatasaray Kürek Takımı Antrenörü Recep Akıcı,Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapız, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimi ve üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte taraftarlar coşkulu bir şekilde Galatasaray Marşları söyleyerek tribünleri aratmadılar. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği kuruluşunun 1. Yıl dönümü ve Galatasaray Taraftarlar Derneğinin logosu bulunan iki pastanın da kesildiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emre Can Arıkan, "Galatasaray Futbol Takımımızın dördüncü yıldızını taktığı günlerde bizde Fethiye'de Galatasaray Taraftarlar Derneğini kurduk ve aradan tam bir yıl geçti. Derneğimiz geçen yıl 26 Ocak 2016 yılında kuruldu. Kurulduğu tarihten bu yana kısa sürede Fethiye'de Galatasaray taraftarları olarak bir araya geldik ve kocaman bir aile olduk. Derneğimizin büyümesi ve sarsı kırmızılı armanın Fethiye'de yayılması uğruna maddi ve manevi açıdan destek veren bu güzel ailenin her ferdine çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin büyümesi ve dernek binamızın kurulması aşamasında geceli gündüzlü, maddi ve manevi emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve dernek üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yaklaşık 14 ay önce Fethiye'de Galatasaray Taraftarlar Derneğinin kurulması için kendisinin görevlendirildiğini söyleyen Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapız ise, "O zaman Fethiye'ye geldiğimde arkadaşlarımız bu derneğin kurulmasın da seve seve dediler ve kısa zamanda derneğimiz kuruldu. Biz büyük bir aileyiz. 1 yıl gibi kısa sürede Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri ortada. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetici ve üyelerini tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılı çalışmaları devam da eder. Ben devam edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Galatasaray Kürek Takımının başarılılarını katılımcılara anlatan Galatasaray Kürek Takımı Menajeri Mehmet Mumcuoğlu ise, "Galatasaray Kürek Şubesi olarak Fethiye'ye yaklaşık 15 yıldır hazırlıklar için geliyoruz. O yüzden dolayı Galatasaray'a gönül vermiş insanları görmek bizleri çok mutlu etti. Ayrıca Taraftarlar Derneklerimiz bizim kamp giderlerimizi üstlendi. Bu nazik davranışları izleri ekonomik açıdan çok rahatlattı. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği ve Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimine ve üyelerine bu anlamda da çok teşekkür ediyorum. Gördüğüm kadarı ile Fethiye'de derneğimiz çok güzel çalışmalara imza atmış Kürek Şubesi Galatasaray Kulübünün en köklü şubelerinden birisidir. Son yedi yılda beş şampiyonluğumuz var. Şampiyonluklarımız Türkiye içinde kalmayıp, Dünya Şampiyonu, dünya üçüncüsü ve olimpiyata sporcular yetiştiriyoruz. Bu başarılarımız sarı kırmızı renklerin enerjisi ile gelmektedir" dedi.

Haber Ara