Dolar

32,4267

Euro

34,7234

Altın

2.425,73

Bist

10.082,77

Fenerbahçeli taraftardan ilginç tur sevinci

Fenerbahçeli taraftardan ilginç tur sevinci

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 15:24:01

Fenerbahçeli taraftardan ilginç tur sevinci
Bursa'da bir Fenerbahçe taraftarı, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlayıp, gruplara kalmasına sevinip bahçesinde bulunan incir ağaçlarını sarı-lacivert renklere boyadı.

Mudanya ilçesi Aydınpınar Mahallesi, Eski Mudanya yolunda oturan emekli polis memuru Mehmet Ali Lokumcu (55), Fenerbahçe sevgisini incir ağaçlarının gövdelerini takımının renklerine boyayarak gösterdi.

Kendi diktiği 15 incir ağacının gövdesini boyayan Lokumcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımına duyduğu sevginin bambaşka olduğunu söyledi.

"Elimden gelseydi incirlerin tüm yapraklarını da sarı-lacivertli renklere boyardım" diyen Lokumcu, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe aşkıyla incir ağaçlarını renklendirmek için boyama fikri aklıma geldi. Bu ağaçları kendim dikip, büyüttüm. Fenerbahçe taraftarı olarak 'bari renklendirelim' dedim. Yoldan geçen her araç güzellik görüyor ve Fenerbahçeliler de memnuniyetini bağırarak gösteriyorlar. Bu renkteki ağaçlar yaşama güzellik ve renk katıyor. Benim Fenerbahçe sevgim bambaşka. Hele bu yıl yaptığı transferler ve UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlamasının ardından ben de yol kenarına yıllar önce diktiğim incir fidanlarının biraz büyümesi üzerine onları sarı-lacivert renklere boyadım."

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun rövanşında, Yunanistan'ın Atromitos takımını 3-0 yenerek, adını gruplara yazdırmıştı.

Haber Ara