Dolar

32,2265

Euro

35,0727

Altın

2.502,55

Bist

10.643,58

Eskişehir Eko-Şov'u çok sevdi

Tepebaşı Belediyesinin temizlik işçilerinden kurulu Eko-Şov ritim grubu, sürpriz 'Bahar konserleri' ile Eskişehirlilerle buluştu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-02 12:28:42

Eskişehir Eko-Şov'u çok sevdi
Tepebaşı Belediyesinin temizlik işçilerinden kurulu Eko-Şov ritim grubu, sürpriz "Bahar konserleri" ile Eskişehirlilerle buluştu.

Tepebaşı Belediyesi havaların güzel olmasını fırsat bilerek Eskişehirlilere güzel bir sürpriz yaptı. ESPARK Alışveriş Merkezi (AVM) önünde gerçekleştirilen bahar konserine Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Şarkılar vatandaşlarla birlikte hep bir ağızdan söylendi.

Eskişehir, bir kadın temizlik işçisinin rap şarkının sözleri ile temizliğe özen gösterilmesi çağrısı da alkışlarla karşılık buldu.

İşçilerinin günlük çalışma ortamında kullandığı araç gereçlerle oluşturduğu Eko-Ritim grubu çeşitli etkinliklere katılarak, yeteneklerini sergiliyor. Herkesin birer temizlik aracı olarak bildiği konteyner, kürek, çöp kutuları, onların ritmik dokunuşlarıyla birer ezgiye dönüşüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Eko-Şov grubu ve Eskişehirlilerin beraber söyledikleri İzmir Marşı sosyal medyada da büyük ilgi görmüş ve gündeme oturmuştu. Kısa sürede 2 milyona yakın kişi tarafından izlenen videoya binlerce yorum gelmişti.

Haber Ara