Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Eski İçişleri Bakanı Ala:

Eski İçişleri Bakanı Ala:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 19:25:27

Eski İçişleri Bakanı Ala:
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, "İstikrar iklimini sağlarsak, bütün problemleri yeni getirdiğimiz Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile çözer ve yolumuza devam ederiz" dedi.

Ala, İnegöl ilçesine bağlı Yeniceköy kapalı sulama sisteminin açılış töreninde yaptığı konuşmada, geçmişte hizmet etmenin zor olduğunu söyledi.

Son dönemde birçok hizmetin kolayca yapıldığını ifade eden Ala, "İstikrar iklimini sağlarsak, bütün problemleri yeni getirdiğimiz Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile çözer ve yolumuza devam ederiz" dedi.

Ala, büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile devletin kurumlarının imkanları milletin hizmetine sunulduğuna engellerin ortadan kalacağını belirterek, şunları kaydetti:

"İnanınız ben 1980'li, 1990'lı yıllarda görev yaptım. Bir sorun önümüze geldiğinde o bizim gözümüzde büyürdü. 'Şimdi ödenek isteyeceğiz. Gideceğiz Ankara'larda işleri takip edeceğiz. Acaba evet diyecekler mi demeyecekler mi? Kaç sene sürecek? Karar almak kaç sene sürer? İşi yapmak kaç sene sürer? Kim alır işi, bitirir mi bitirmez mi?' diye hafakanlar basardı. Allah'a şükür şimdi şöyle bir sisteme geçtik. 'Problem ne? Sulama. Kararı ne zaman alıyoruz? Şu gün. Kim alıyor? Büyükşehir Belediyemiz. Ne zaman bitecek? Şu gün' diyoruz ve yola çıkıyoruz. O hizmetleri yapıp sizin hizmetinize, sizin önünüze sunuyoruz. Türkiye'nin geldiği nokta bu."

Konuşmanın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılan kapalı sulama sisteminin açılışı yapıldı.

Haber Ara