Dolar

32,3011

Euro

34,7796

Altın

2.412,19

Bist

10.267,09

Erdoğan'ın spor ve sanat dünyasından isimlere verdiği iftar

Erdoğan'ın spor ve sanat dünyasından isimlere verdiği iftar

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-14 22:13:16

Erdoğan'ın spor ve sanat dünyasından isimlere verdiği iftar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Devlet büyüklerinin resmi davetlerine icabet, asil duruşun, saygınlığın, birlik ve beraberliğin göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Hotar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spor ve sanat dünyasından isimlere verdiği iftarın ardından davete katılanlara yönelik eleştirilere ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının partisi ve ideolojisi olmayacağını belirtti.

"Bugün sanatçılarımızın üzerine gidenler, dün tencere tava ile ortalığı yakıp yıkmaya kalkan sözde sanatçılara ses çıkarmıyorsa, bunda iyi niyet aramak zaten mümkün değildir" değerlendirmesinde bulunan Hotar, iftar davetine katılan ancak fotoğraflarda yer almayan sanatçılara da teşekkür etti.

Hotar, şunları kaydetti:

"Muhalif zihniyet bu tür organizasyonlara alışık olmadığından olsa gerek her konuyu linç kampanyasına çevirmekte başarı sağlamayı umut etmekte. Ancak Türkiye artık dar vizyon ile yoluna devam etmeye çalışan bir ülke değil, muhalefetin bu dar kalıp düşüncelerle ülkede nelere sebep olduğunu yakın tarihimiz göstermektedir. Sanatçılarımıza ve sporcularımıza yapılan bu nefret hali kabul edilebilir bir davranış değildir. Devlet büyüklerinin resmi davetlerine icabet, asil duruşun, saygınlığın, birlik ve beraberliğin göstergesidir."

Haber Ara