Dolar

32,2745

Euro

34,8361

Altın

2.412,51

Bist

10.276,40

Enis Berberoğlu'nun tutuklanması

Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu:- '(Enis Berberoğlu'nun tutuklanması) Bu muhalefetin, CHP'nin tutuklanmasıdır. Medyaya gözdağı vermekten başka bir şey değildir. Düzgün işleyen hukuk sistemi yok ülkemizde'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-14 20:35:35

Enis Berberoğlu'nun tutuklanması
Tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu, "Bu muhalefetin, CHP'nin tutuklanmasıdır. Medyaya gözdağı vermekten başka bir şey değildir. Düzgün işleyen hukuk sistemi yok ülkemizde.' dedi.

Eşi Enis Berberoğlu'nun Maltepe Cezaevi'ne konulmasının ardından cezaevi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oya Berberoğlu, tutuklamaya tepki gösterdi.

Berberoğlu, 'Ülke açısından üzgünüm, çoğu hakim yargıcın adalet dağıttığını zannetmiyorum. Yüksek tepelerde olanların gölünden geçenleri yapıyorlar, onlara da soruyorlar. Çok vicdansızlıktır. Bu muhalefetin, CHP'nin tutuklanmasıdır. Medyaya gözdağı vermekten başka bir şey değildir. Düzgün işleyen hukuk sistemi yok ülkemizde.' diye konuştu.

CHP İl Başkanı Cemal Canpolat da tutuklananın Enis Berberoğlu değil, CHP olduğunu söyledi. "CHP'yi sınamaya kalkmayınız" diyen Canpolat, "Biz ülkenin birliğinin mücadelesini verdik. Bizim hoşgörümüz doğru anlaşılmamıştır. Berberoğlu'nu çıkarana kadar da yarından itibaren İstanbul Maçka Parkında saat 11.00'da tüm örgütümüzü nöbete davet ediyoruz. Bütün örgütümüz Maltepe Cezaevi önünde nöbet tutacaktır.' ifadelerini kullandı.

Aralarında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile CHP'li milletvekilleri Ali Özcan, Gamze İlgezdi, İlhan Kesici, Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş'ın da yer aldığı bir grup, cezaevi önündeki bekleyişini sürdürüyor.

Haber Ara