Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Elazığspor Kulübü Başkanı Öztürk iş adamlarından destek istedi

Elazığspor Kulübü Başkanı Öztürk iş adamlarından destek istedi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-22 15:36:25

Elazığspor Kulübü Başkanı Öztürk iş adamlarından destek istedi
PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un başkanı Selçuk Öztürk, düzenledikleri passolig kampanyası için iş adamlarının desteğini istedi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Öztürk, maddi durumu kısıtlı taraftarın maçlara gelebilmesi için başlattığı kampanya kapsamında taraftarlara 250 passolig kartı dağıttı.

Elazığlı iş adamlarına çağrıda bulunan Öztürk, bilet alacak gücü bulunmayan taraftarların, takımlarının yanında olabilmeleri için kampanyaya destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Öztürk'ün çağrısına İzmir'de yaşayan Elazığlı iş adamı Mustafa Alper Doğan cevap verdi. Kampanya kapsamında taraftara 100 passolig kartı dağıtmaya karar veren Doğan, sezona iddialı bir kadroyla iyi bir başlangıç yapan Elazığspor'a her Elazığlının destek olması gerektiğini belirtti.

Takıma iyi transferler yapıldığını belirten Doğan, "Yapılan isabetli transferlerle bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olan Elazığsporumuzu sahiplenelim ve başkanımız Selçuk Öztürk'ü yalnız bırakmayalım. Başkanımızın geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizim de çorbada tuzumuz olsun düşüncesiyle 100 passolig kartı alarak taraftarlarımıza dağıtacağız. Elazığsporumuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Ara