Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Eğitim Bir-Sen'den teröre tepki

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da düzenlenen hain saldırıyı lanetledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-12 16:33:13

Eğitim Bir-Sen'den teröre tepki
Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da düzenlenen hain saldırıyı lanetledi.

Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, İstanbul'da Vodafone Arena Stadı önünde meydana gelen ve 44 kişinin şehit olduğu hain terör saldırısıyla ilgili mesaj yayınladı. Yayınladığı yazılı açıklamada terörü lanetleyen Öner, "İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırılarda 44 kişinin şehit olduğu hain bombalı saldırıyı lanetliyor şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz. Türkiye'nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte sosyal ve ekonomik iyileşmeler sabote edilmeye çalışılmaktadır. Hep birlikte güçlü Türkiye'yi tüm oyunlara rağmen kardeşlik harcımızla inşa edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Teröristlerin ve sahiplerinin hain emellerine asla ulaşamayacağını biliyoruz. Bu ülkede kardeşliğin kazanacağını yineliyor bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını tekrar kınıyoruz. Eğitim Bir-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Haber Ara