Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de

Erdoğan, Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Çanakkale Şubesinin yeni binasının açılışını gerçekleştirdi

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-18 16:09:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Çanakkale Şubesi yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıl dönümü için 18 Mart Stadı'nda düzenlenen törenin ardından, vakıf ile derneğin şubesinin bulunduğu binaya hareket etti.

Burada kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış öncesi kısa bir konuşma yaptı.

Öncelikle şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifa dileyen Erdoğan, vakıf ve derneğin binasının açılışının, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıl dönümünde gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu eserin yapımında emeği geçenleri tebrik ediyorum, yönetim kurullarına da başarılar diliyorum." diyerek, beraberindekilerle vakıf ve dernek şubesinin yeni binasının açılış kurdelasını kesti.

Açılışta Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de hazır bulundu.

Haber Ara