Dolar

32,4539

Euro

34,7509

Altın

2.423,87

Bist

10.082,77

Coca-Cola, milli maça gelen çocuklara forma hediye edecek

Coca-Cola, milli maça gelen çocuklara forma hediye edecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 17:38:23

Coca-Cola, milli maça gelen çocuklara forma hediye edecek
Coca-Cola, Türkiye'nin Letonya, Hollanda ve İzlanda ile oynayacağı maçları izlemeye ailesi ile gelen çocuklara Milli Takım forması hediye edecek.

Coca-Cola'dan yapılan açıklamaya göre, 1974'ten bu yana FIFA Dünya Kupası sponsoru olan Coca-Cola, futbola verdiği desteği hem Türkiye'de hem de dünyada sürdürüyor. Coca-Cola'nın bu yılın başında hayata geçirdiği kampanya kapsamında, Türkiye'nin 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile karşılaşacağı Konya Büyükşehir Torku Arena'da, 13 Ekim'de ise İzlanda ile karşı karşıya geleceği stadyumda Coca-Cola etkinlik alanları kurulacak.

Etkinlik alanı, Milli Takım formalarının ve nostaljik görüntülerin yer aldığı sergiye ev sahipliği yapacak. Maçları izlemeye gelen ve Coca-Cola çadırını ziyaret eden sınırlı sayıdaki çocuklara ve ailelerine Milli Takım forması hediye edilecek, günün anısı olarak da ziyaretçilerin fotoğrafları çekilecek.

Coca-Cola, bugüne kadar, Olimpiyat Oyunları, FIFA Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Wimbledon gibi global anlamda büyük spor organizasyonlarının en uzun süreli ortağı durumunda bulunuyor.

Haber Ara