Dolar

32,4330

Euro

34,7040

Altın

2.430,72

Bist

10.082,77

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Manisa'da

Köse: - 'Bu referandumda çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin oylanacağını düşünerek, o sandığa gitmemiz gerekiyor' - 'Bu bir kişinin meselesi değildir, ülkenin, çocukların geleceğinin oylanması meselesidir. Kadınlara çok iş düşüyor. Bu mesele aslında memleket meselesidir. Getirilmek istenen, doğru bir sistem değildir'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 12:51:28

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Manisa'da
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu referandumda çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gitmemiz gerekiyor." dedi.

Köse, temaslarda bulunmak üzere geldiği Manisa'da, partisinin il teşkilatını ziyaret ederek, kadınlarla bir araya geldi.

16 Nisan'da anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında "Hayır" tercihinin nedenlerine değinen Köse, kadınlara çok iş düştüğünü belirterek, "Bu bir kişinin meselesi değildir, ülkenin, çocukların geleceğinin oylanması meselesidir. Kadınlara çok iş düşüyor. Bu mesele aslında memleket meselesidir. Getirilmek istenen, doğru bir sistem değildir." ifadesini kullandı.

Fatma Köse, "Bu sistemin kendisi sakat bir sistemdir. İstersen kendini ülkücü, demokrat, muhafazakar tanımla, nasıl tanımlarsan tanımla ama çocuklarımızın, bu ülkenin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gidilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle 'hayır' diyoruz. Bu referandumda çocuklarımızın, ülkemizin geleceğinin oylanacağını düşünerek o sandığa gitmemiz gerekiyor. Her şeyin en güzel anlatımı o sandığa gidip 'hayır' diyebilmektir." diye konuştu.

Egemenliğin millete dayalı olduğunu, mutlak egemenliğin bir kişiye verilemeyeceğini herkese anlatmaları gerektiğine işaret eden Köse, cumhuriyete, demokrasiye, ülkenin geleceğine sahip çıkmanın "Hayır" demekten geçtiğini bildirdi.

Haber Ara