Dolar

32,2485

Euro

34,6762

Altın

2.397,76

Bist

10.247,75

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-14 15:42:32

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Gaziantep'te
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Bizi ayırmak istiyorlar ayrılmayalım, bizi bölmek istiyorlar bölünmeyelim. Kardeşçe bir arada huzur içerisinde yaşayabiliriz" dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP Nizip İlçe Başkanlığı önünde halka hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu, ancak güzel olmayan bazı siyasetçilerin bulunduğunu belirterek, vatandaşlardan söz konusu siyasetçilere 1 Kasım'da gereken dersi vermelerini istedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Benim size sözüm var; bu ülkeye huzuru, barışı getireceğim, gerginliği bitireceğim, kimliği, inancı ne olursa olsun insanı baş tacı yapacağım, kimseyi ötekileştirmeyeceğim. 78 milyon yurttaşı kucaklayacağım. Ülkemi ve insanlarını seviyorum, size hizmet etmek istiyorum. Herkes kazansın. Esnaf, memur, emekli veya işçi herkes kazansın. Herkesin işi gücü olsun. Çocuklarımızı huzur içerisinde okula gönderelim. Yeni ve güzel bir Türkiye'nin başlangıcını yapalım."

Hedeflerini halkla el ele ve gönül gönüle vererek hayata geçirmeyi istediğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bizi ayırmak istiyorlar ayrılmayalım, bizi bölmek istiyorlar bölünmeyelim. Kardeşçe bir arada huzur içerisinde yaşayabiliriz. Ben size bunun sözünü veriyorum. Bana yetki verin, Türkiye'nin sorunlarını çözelim. Benim derdim Türkiye'nin geleceği. İşsiz bir çocuk varsa onun iş bulması. Benim derdim çiftçi, emekli, Türkiye'nin kazanması" diye konuştu.

Ülkenin güllük gülistanlık olmasını arzuladığını aktaran Kılıçdaroğlu, vatandaşlara "1 Kasım'da sandığa gidin" çağrısında bulundu.

Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"1 Kasım'da sandığa gidin. Eğer diyorsanız ki; 'hayatımızdan memnunuz', o zaman gözünüz kapalı gidin AKP'ye oy verin. Ama 'memnun değiliz, Türkiye'de huzur kalmadı' diyorsanız onun adresi de belli gelin CHP'ye oy verin. Bunun orta yolu yok. Saraya hizmet eden bir başbakan istiyorsanız adres belli, Davutoğlu. Saraya değil de millete hizmet eden bir başbakan istiyorsanız onun adresi de belli, CHP ve Kılıçdaroğlu. Ben saraya hizmet etmem, halka hizmet ederim. Ben saraydan yetki almam, yetkiyi milletten alırım, millete güvenir onları baş tacı yaparım."

Demokrasiyi yaşamın her alanında egemen kılacaklarını vurgulayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yetki verilmesi halinde ülkedeki herkesin rahat ve huzur içerisinde yaşayabileceği bir ortamı oluşturacaklarını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından ilçe ziyareti kapsamında yol güzergahında bulunan bir kahvehanede durdu ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Haber Ara