Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa'da yine kazandı

Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa'da yine kazandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-10 17:33:40

Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa'da yine kazandı
Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Kupası'nda Türkiye'yi temsil ettiği üçüncü yarışında da birinci gelerek liderliğini korudu.

Castrol Ford Team Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, takımın şampiyon pilotları Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikilisi, Avrupa Ralli Kupası'nın 7. ayağı olan Bulgaristan Sliven Rallisi'ni birincilikle tamamladı. Yarışın ilk gününde yaşadıkları şanssızlığa rağmen ikinci ve üçüncü gün yüksek performans gösteren pilotlar, Castrol Ford Team Türkiye adına bir zafer daha kazanarak kupayı kazanma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Murat Bostancı, şunları kaydetti:

"Kupanın her yarışında tempoyu daha da yükseltiyoruz. Liderliğimizi korumayı başardık ve her etapta talihsizliklere rağmen disiplinimizi koruyup stratejimizi eksiksiz uygulamaya çalıştık. Artık Türkiye'ye bir Avrupa Ralli Kupası getirmeye biraz daha yaklaştık. Ben, Onur ve tüm takım elimizden geleni, hatta daha fazlasını yapmaya devam ediyoruz."

Bostancı ve Vatansever'in Avrupa Ralli Kupası kapsamında katılacakları bir sonraki yarış 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Sırbistan Rallisi olacak.

Haber Ara