Dolar

32,5333

Euro

34,9629

Altın

2.435,64

Bist

9.915,62

'Büyük Taksici İftarı'

'Büyük Taksici İftarı'

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-14 00:34:08

'Büyük Taksici İftarı'
İstanbul'da çalışan yaklaşık 2 bin 200 taksici, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferansla katıldığı iftar programında oruçlarını açtı.

Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ile Radyo Trafik tarafından Mimar Sinan Stadyumu'nda düzenlenen iftara, yaklaşık 2 bin 200 taksici katıldı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur konuşmasında, bir zamanlar çözülemez olarak gördükleri sorunların, son zamanlarda birer birer çözüme kavuştuğunu söyledi.

Taksicilerin itibar kazanmasından bazı kesimlerin rahatsız olduğunu savunan Uğur, "Gerek attıkları iftiralar gerekse 'plaka tahdidi elimizden alınıyor, VIP ile belediye taksilerimize el koyacak' gibi yalanlarla taksicinin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Bunlara kimsenin itibar etmemesi lazım" diye konuştu.

Uğur, birlik ve beraberliklerini kimsenin bozamayacağını anlatarak, "Tüm Türkiye görmektedir ki üzerinde oyunlar oynanan cennet vatanımızda, büyük Türkiye hayalinin ardından gidenler, bu kutlu davada yalnız kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

İftara, telekonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin iftarını kutladı.

Haber Ara