Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Bursaspor'a spor salonu tahsisi

Bursaspor'a spor salonu tahsisi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-12 13:53:59

Bursaspor'a spor salonu tahsisi
Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Barış Spor Salonu, Bursaspor Kulübü'ne tahsis edildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Barış Spor Salonu'nun, yeşil-beyazlı kulübe tahsisiyle ilgili protokol imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile yöneticiler katıldı.

Bozbey, burada yaptığı konuşmada, Bursa'da doğan ve doyan herkesin Bursaspor'a sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Yeşil-beyazlı kulübün sadece manevi değil maddi olarak da desteklenmesinin önemini vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:

"Kendim de aynı sorumluluğu hissediyorum. Bursaspor başarılı olursa Bursa markası da başarılı olacaktır. Her zaman örnek verdiğim Barcelona takımı... Spor takımıyla marka olmuş bir kent. İspanya'ya giden birçok kişi Barcelona futbol veya basketbol takımının stadını ve müzesini geziyor. Bursa'da neden olmasın? Bursaspor markasını uluslararası turnuvalarda başarıya ulaştırabilirsek o zaman kentimiz de kazançlı çıkacaktır. Sanayicimiz, esnafımız, iş adamlarımız da burada kazançlı olacaktır. Bursa'da daha fazla turistik alanlar olacaktır. Bursaspor'a gönülden sahip çıkma duygusunu göstermeliyiz."

Kulüp başkanı Bölükbaşı da desteklerinden dolayı Bozbey'e teşekkür etti. Bursaspor'a bundan önceki yıllarda sadece futbol kulübü gözüyle bakıldığını belirten Bölükbaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bakışı değiştirelim istedik ve voleybol branşımızın yanına geçtiğimiz sezon basketbol branşını kurarak bu adımları attık. Bursaspor böylelikle daha da büyüdü. Basketbola da iyi ki girmişiz. Bursa son zamanlarda salon sporlarında eksik kalmıştı. Yeni spor salonları hareketlenmeye başladı. Bursaspor bizim incimiz. Türkiye'nin en büyük şehir kulübü. Güzel şeyler yapmak istiyoruz. "

Bozbey ve Bölükbaşı, daha sonra spor salonunun Bursaspor'a tahsisiyle ilgili protokolü imzaladı.

Haber Ara