Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

'Bu maçı kazanmamız gerekiyordu'

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, 'Play-off oynayabilme şansını devam ettirmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu' dedi

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-16 22:37:14

'Bu maçı kazanmamız gerekiyordu'
Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, "Play-off oynayabilme şansını devam ettirmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu" dedi.

THY Euroleague'in 26. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı Maccabi FOX'u 92-87 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bamberg mağlubiyetinden sonra bu maçın öneminin daha da arttığını söyleyen Perasovic, "Play-off oynayabilme şansını devem ettirmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. İlk yarıda çok baskı altında oynadık, dışarıdan hiç sayı bulamadık. Ama baskı altında kaldık. Üçüncü çeyrekte dışarıdan da sayı bulmaya başlayınca maçın gidişatını değiştirdik" diye konuştu.

Heurtel'in performansını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "Heurtel hücumda çok yetenekli bir oyuncu. Savunmada da iyi bir oyun ortaya koyunca gerçekten fark oluşturan bir oyuncu haline geliyor" ifadelerini kullandı.

(Uygar Aydın /İHA)

Haber Ara