Dolar

32,1773

Euro

34,9631

Altın

2.426,41

Bist

10.708,53

Beyoğlu'nda Semt Konakları Pilav Günleri coşkuyla başladı

Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları tarafından Hacıahmet ve Kasımpaşa Semt Konaklarında düzenlenen Pilav Günleri'ne katılan Başkan Demircan, 'Semt konaklarımız çok önemli. Burada Sağlık Bakanlığımızın doktorları var, Milli eğitim Müdürlüğümüzle beraber çalıştığımız Anaokullarımız var. Halk Eğitimle birlikte açtığımız kurslarımız var. Spor aktiviteleri ve eğitici seminerlerimiz var. Bu semt konaklarıyla insanlara dokunuyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-09 10:35:06

Beyoğlu'nda Semt Konakları Pilav Günleri coşkuyla başladı
Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları tarafından Hacıahmet ve Kasımpaşa Semt Konaklarında düzenlenen Pilav Günleri'ne katılan Başkan Demircan, "Semt konaklarımız çok önemli. Burada Sağlık Bakanlığımızın doktorları var, Milli eğitim Müdürlüğümüzle beraber çalıştığımız Anaokullarımız var. Halk Eğitimle birlikte açtığımız kurslarımız var. Spor aktiviteleri ve eğitici seminerlerimiz var. Bu semt konaklarıyla insanlara dokunuyoruz" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Semt Konakları Pilav Günleri, Hacıahmet ve Kasımpaşa Semt Konaklarında düzenlenen etkinliklerle başladı. Semt Konağı öğrencilerinin yılsonu gösterileriyle adeta şölen havasına dönüşen etkinliklerde, öğrenciler sahne performanslarıyla katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Pilav Günlerine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, başkan yardımcıları, semt konakları temsilcileri ve mahalle muhtarları da katıldı. Programların sonunda Semt konaklarında eğitim alan Anaokulu öğrencileri Başkan Demircan'la birlikte keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyetlerini kutladılar.

"Semt konaklarıyla insanlara dokunuyoruz"

Pilav Günlerine katılarak öğrencilerin sahne performanslarını yerinde izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okul da, park da semt Konakları da birer hizmet. Şimdi Dolapdere tarafına yeni yeni hizmetler yapılıyor. Bunların hepsi birer iş ve ekmek olacak, çocuklarımıza vizyon olacak. Bu mahallelerin insanları Beyoğlu'nun arka mahallelileri olmaktan çıktı. Semt konaklarımız çok önemli. Burada Sağlık Bakanlığımızın doktorları var, Milli eğitim Müdürlüğümüzle beraber çalıştığımız Anaokullarımız var. Halk Eğitimle birlikte açtığımız kurslarımız var. Spor aktiviteleri ve eğitici seminerlerimiz var. Bu semt konaklarıyla insanlara dokunuyoruz" dedi.

"Bu etkinlikler eğitimin bir parçasıdır"

Başkan Demircan, "Şu dünyada en iyi şey iyilik yapmak, insanların derdine çare bulmak. Kişisel hayatta malınız mülkünüz olsa dahi bu hizmetlere ulaşmanız mümkün değil. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak bizim en asli vazifemizdir. Bu etkinlikleri yapmadaki amacımız da; mahallelerimizde bir eğlence olsun, bir ses olsun, yavrularımız bu sahnelere çıkarak bizlerde bu mahallenin sahipleriyiz, biz de bu toplumun birer anlamlı parçasıyız diyebilsinler. Geleceğe umutla baksınlar. Bu da eğitimin bir parçasıdır. Memleketimizin huzurlu bir geleceği olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Ara