Dolar

32,8376

Euro

35,2158

Altın

2.444,55

Bist

10.471,32

'Hocamız yok artık'... FETÖ elebaşı Gülen kaçırıldı mı?

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni olduğu söylenen Ebuseleme Gülen'in sosyal medya paylaşımında 'Hocaefendiyi de kaçırdılar, hocamız yok artık.' iddiası gündem oldu.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-27 12:16:23

'Hocamız yok artık'... FETÖ elebaşı Gülen kaçırıldı mı?

FETÖ elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, uzun süredir yeniden yapılanma ve iç kavgalarıyla gündem olan Pensilvanya merkezli FETÖ hakkında yeğen Gülen'in yeni iddialarını değerlendirdi...

"FETÖ Elebaşı Gülen, Pensilvanya'daki kamptan kaçırıldı..."

CIA'nin koruması altındaki merkezde bu nasıl olur demeyin... Kendi ülkesine ihanet eden bir yapıda her şey mümkün. Bu da o yapının bir operasyonu... Daha önce başlayan ve "Örgüte kim hakim olacak ve kim yönetecek?" kavgasında gelinen son nokta bu.

4_220

İşin bir tarafında FETÖ lideri Gülen'in özel kalemi denilen Cevdet Türkyolu, "Baş Yüceler Heyeti" üyeleri Mustafa Özcan, Barbaros Karakurt, Adil Öksöz hatta son heyet üyesi yapılan Ekrem Dumanlı var, diğer tarafında ise örgütün tabanında ciddi karşılığı olan ama liderlik vasfı zayıf olduğu söylenen Osman Şimşek ve "mollalar" denilen heyet üyeleri var.

Şimşek daha önce Pensilvanya'da dövülerek kovulan bir isim... Bu grup uzun zamandır Mustafa Özcan'a muhalefet ediyor. Pensilvanya'da bu muhalefet yükselince, Özcan rahatsız olmuş ve kaçırılma operasyonu başlamış... Dahası, Mustafa Özcan Pensilvanya'daki FETÖ kampının bütün maddi kaynaklarını kesmiş.

Kaçırılma olayını duyuran da sıradan biri değil, FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni olduğu söylenen Ebuseleme Gülen. Ebuseleme, Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu ve aynı zamanda örgütün diğer önemli ismi, FETÖ'nün "Yargı İmamı" Osman Karakuş'un da damadı.

3_369

Çektiği kısa videoya, "Ben varım" diye başlıyor ve Pensilvanya'daki kampın girişini göstererek şöyle diyordu:

"Hocaefendiyi de kaçırdılar, hocamız yok artık."

Peki ne oldu da FETÖ elebaşı Gülen'i yine örgüt içinden birileri kaçırdı?

Her şey çok açık aslında. Birkaç yıldır örgüt içindeki güçler arasında gizli bir iktidar savaşı vardı ve ne zaman açığa çıkacağı ve patlayacağı bekleniyordu. Fitili ateşleyen, örgütü ele geçirdiği ve tek hakim haline geldiği bilinen Mustafa Özcan'ın "böcek operasyonu" oldu. Özcan bu böcekler sayesinde Gülen'i kendisi aleyhine çevirmeye çalışan bir kısım "molla"nın doldurduğunu öğrenince harekece geçiyor ve Gülen'i kaçırtıyor. Çünkü korkuyor, FETÖ Elebaşı Gülen, "Darbeyi Özcan yaptırdı" dese ortalık karışır ve işi biter.

1_580

Kaçırmayı duyuran yeğen Gülen, örgütteki tartışmanın bu nedenle çok derin olduğunu da şu şaşırtıcı sözlerle anlatıyor:
"Hesap vermeden ölme hocam. Ölmeye hakkın yok! bizi böyle terörist bırakıp gitmeye hakkın yok. Çık açıkla her şeyi. Bilerek susuyorsun. Böyle ölmek istiyorsun! Aman daha fazla duyulmasın. Kanser ettiniz hepimizi. Bir Cevdet ve Barbi uğruna. 1 milyon insanın hayatı karardı."

Gördüğünüz gibi dışarıda FETÖ'cüler pul pul dökülüp yolsuzlukla, darbecilikle birbirlerini yerken içeride hala olup bitenleri görmeyen kılık değiştirip kirli oyun kuranlar hatta FETÖvari kumpas peşinde koşanlar bile var.

Oysa tablo çok açık, arkasında CIA'de olsa bir suç imparatorluğu çöküyor... Hala birileri CIA'ye veya ABD'ye umut bağlıyorlarsa bir kez daha düşünmeliler... Bunu da sadece FETÖ aparatları değil, "Türkiye'yi kirli göstermek" isteyen ve FETÖvari kumpaslara umut bağlayan siyaset ve medya müptezelleri de düşünmeli...

'GÜLEN İLAÇLA UYUTULDU'

FETÖ elebaşı Gülen'in kaçırılması olayıyla ilgili tartışmalar sürerken, Avukat Burak Bekiroğlu çok daha çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. Ne kadar doğru bilemem ama FETÖ'nün geçmişte yaptıkları ve bugün Pensilvanya'da tutuştukları kirli iç çatışma dikkate alınınca hiç de yabana atılacak gibi değil.

5_137

Avukat Bekiroğlu son gelişmeleri şöyle yorumluyor:

"Terörist Elebaşı Gülen, Cevdet Türkyolu kontrolünde, doktoru Kudret Ünal'ın verdiği ilaçlarla uyutulmuş.... Gülen'i, Cevdet Türkyolu'nun villasına götürmüşler. Gülen'e ilaç verip uyutarak yavaş yavaş öldürecekler... Cevdet Türkyolu kamptan ayrılırken yanında büyük valizleri de sürükleye sürükleye götürmüş. Cevdet, himmet paralarını da kamptan götürmüş.... Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Barbaros Kocakurt koordineli şekilde planı faaliyete geçirmişler."

GOcSUc2WoAARhZH

GOcSQcuWoAAdz9X

Haber Ara