Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Beşiktaş'ın Almanya kampı

Beşiktaş'ın Almanya kampı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 22:04:39

Beşiktaş'ın Almanya kampı
Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında kamp yapan siyah-beyazlıların 1,5 saate yakın süren günün ikinci antrenmanı, basına ve taraftara açık gerçekleştirdi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra iki grup halinde pas çalışmaları yaptı.

Antrenman, tam sahada oynanan çift kale maçla tamamlanırken, futbolcuların değişmeli olarak forma giydiği karşılaşmada yeşil takım, turuncu takımı 3-2 yendi.

Ömer Şişmanoğlu da takımdan ayrı bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.

Bu arada Tolgay Arslan'ın sakatlık geçirerek sezonun ilk yarısını kapattığı antrenmanda, çift kale maçtan önce sahanın kısa süre sulanması dikkati çekti.

Beşiktaş, yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla Almanya'daki kamp çalışmaları tamamlayacak ve özel uçakla İstanbul'a dönecek.

- 5 hazırlık maçı netleşti

Almanya kampını hazırlık maçı oynamadan tamamlayacak Beşiktaş'ın, Avusturya kampındaki 5 hazırlık maçını hangi takımlarla yapacağı belli oldu.

Yurt dışı hazırlık kampının ikincisi için 20 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek siyah-beyazlılar, ilk hazırlık maçını 22 Temmuz'da bu ülkenin Sturm Graz ekibiyle yapacak.

İkinci hazırlık maçında 25 Temmuz'da Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lille ile karşılaşacak Beşiktaş, bir gün sonra ise yine Ligue 1 ekiplerinden Nice ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılar, dördüncü hazırlık maçında 29 Temmuz'da Slovenya Ligi takımlarından Zavrc, beşinci hazırlık karşılamasında ise 1 Ağustos'ta İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Atalanta ile mücadele edecek.

Beşiktaş'ın, 3 Ağustos'ta bir hazırlık maçı daha oynamak istediği ve bu konuda görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Haber Ara