Dolar

32,2495

Euro

34,9543

Altın

2.428,12

Bist

10.714,49

BBP Genel Başkan Destici:

BBP Genel Başkan Destici:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 18:01:19

BBP Genel Başkan Destici:
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eğer 1 Kasım'da oyunuzun rengini değiştirmez, aynı partilere verirseniz bugünleri de ararsınız, Allah göstermesin" dedi.

Destici, partisince Anadolu Meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da Milletvekili Genel Seçimi'nin yapılacağını belirterek, Türkiye'nin "terör, işsizlik, yoksulluk ve adaletsizlik" gibi, seçimlerden daha önemli problemleri olduğunu ifade etti.

Mustafa Destici, "13 yıldır tek başına Türkiye'yi yöneten AKP iktidarı bu problemlerin hiçbirisini çözmedi ve çözemez" diye konuştu.

Terör örgütü PKK'nın 30 yıldan fazla süredir millete kan kusturduğunu, milletin geleceğini heba ettiğini, vatanı bölmeye çalıştığını vurgulayan Destici, 13 yıllık AK Parti iktidarının da terör sorununu bitiremediğini ve terör örgütünü muhatap aldığını savundu.

AK Parti'yi "PKK ile müzakere olmaz" diyerek her zaman uyardıklarını anımsatan Destici, AK Parti'nin her zaman iktidarda kalma hesabı yaptığını ileri sürdü.

Suriye politikasını da eleştiren Destici, Suriye'nin İsrail, Amerika, Rusya ve Çin'in insafına bırakıldığını, Suriye'de 300 binden fazla insanın hayatını kaybettiğini, milyonlarca insanın mülteci konumuna düştüğünü anlattı.

AK Parti iktidarının dış politika başta olmak üzere her alanda başarısız olduğunu iddia eden Destici, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğer 1 Kasım'da oyunuzun rengini değiştirmez, aynı partilere verirseniz bugünleri de ararsınız, Allah göstermesin. Bugünleri aramak istemiyorsanız, Suriye'de, dış politikada onurlu bir duruş bekliyorsanız, Suriye'nin kuzeyinde bir PKK devleti istemiyorsanız, Güneydoğu Anadolumuzda PKK bayrakları dalgalansın istemiyorsanız, adres BBP. Çare başkası değil, BBP. Tek çare BBP."

Mustafa Destici, seçmene şöyle seslendi:

"Seçime iki gün var. Bu iki günde gerekirse uyumadan, gece gündüz, oy verme işlemine kadar başta bütün çevremizi harekete geçirerek herkesi sandığa götürelim. Mutlaka oy kullandıralım. Oy kullanmanın gereğini yapalım, daha sonra da kullandığımız oya sandıkta sahip çıkalım. İlla milletvekili adayı, ilçe başkanı, müşahit ya da sandık görevlisi olmak gerekmiyor. Akşam açıldığında sandığın başına gidip sayım bitene kadar orada bekleyin ve mutlaka bir fotokopisini alın ya da telefonunuza kaydedin. Çünkü bunlar daha sonra lazım olacak. Onun için vatandaşlık görevi önce sandığa gitmek, oyunu kullanmak ve daha sonra da oyuna sahip çıkmaktan geçiyor. Bu iki günü gerekirse uyumadan, sürekli çalışarak geçirelim. Çünkü millet tehlikede, devletimizin bekası tehlikede, devlet bölünmeyle karşı karşıya, millet parçalanmayla karşı karşıya. Onun için biz çalışırsak devletimizi de bölemezler, milletimizi de parçalayamazlar."

Haber Ara