Dolar

32,2642

Euro

34,8054

Altın

2.410,86

Bist

10.269,66

Başkan Hasan Akgün: 'Asla hedeflerine ulaşamayacaklar'

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye üzerinde oynanan oyunların her geçen gün yoğunlaştığına dikkat çekerek, 'Türk devleti ve Türk milleti üzerine masa başında bu oyunları tezgahlayanlar şunu çok iyi bilmelidir ki, asla hedeflerine ulaşamayacaklardır' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-01 15:14:46

Başkan Hasan Akgün: 'Asla hedeflerine ulaşamayacaklar'
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye üzerinde oynanan oyunların her geçen gün yoğunlaştığına dikkat çekerek, "Türk devleti ve Türk milleti üzerine masa başında bu oyunları tezgahlayanlar şunu çok iyi bilmelidir ki, asla hedeflerine ulaşamayacaklardır" dedi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin temmuz ayı oturumları öncesinde, 28 Temmuz Çarşamba gecesi Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör olayında yaşamını yitiren 44 kişi için Güzelce Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir anma töreni düzenlendi.

"İnsanlıktan nasibini almamış caniler"

Yaşanan terör olayında yaşamını yitiren Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Türk ve AREL Üniversitesi 2015 mezunu Özgül İde için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Türkiye üzerinde oynanan oyunların her geçen gün yoğunlaştığına dikkat çeken Başkan Akgün, "Atatürk Havalimanı'nda, insanlıktan nasibi almamış zalimlerin gerçekleştirdiği terör olayı sonrasında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. 44 insan hunharca katledildi. Ayrıca dün 4 güvenlik görevimizi şehit vermiştik bugünde 2 şehidimiz daha var. Bugün başka kaç tane olacak bilemiyoruz. Emperyalist güçler masa başında devletimiz ve milletimizin üzerine planlar yapıyor ve bu ahlaksız, insanlıktan nasibini almamış taşeronlarına ve onların canilerine bu kanlı planlarını uygulatıyorlar" diye konuştu.

"Milli meseledir"

Türk milletinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada metanetli olmak zorunda olduğunu ifade eden Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bu olay karşısında soğukkanlı ve akıllıca davranarak ne yapması gerektiğini iyi düşünmelidir. Türkiye üzerinde oynanan oyunları her bir vatandaşımız biliyor. Kimse farklı düşünemez. Çünkü bu bir milli meseledir. Bu cennet vatanda huzurumuzu kaçmak için, insanlarımızın moralini bozmak için 1900'lü yıllarda başlatılan kirli oyunlar bugünde devam etmektedir. Ama inanıyorum ki yüce Türk milleti Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda yazdığı destan gibi bir kez daha destan yazacaktır. Tüm dünyaya Türk milletinin, Türk devletinin ne denli güçlü olduğunu gösterecektir. Bu oyunları planlayanlar şunu çok iyi bilmelidir ki; asla hedeflerine ulaşamayacak, başaramayacaklardır. Eninde sonunda hak ettikleri mağlubiyeti alacaklardır. Atatürk Havalimanı'nda yaşamını yitirenler ve bugüne kadar bu vatan için, bu bayrak için bu din için yaşamını yitiren tüm şehitlerimize bu mübarek günde Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun."

Haber Ara