Dolar

32,4212

Euro

34,7921

Altın

2.439,84

Bist

10.082,77

Başkan Ataç'ın ev ziyaretleri devam ediyor

'Bir belediye başkanının dokunmadığı, elini sıkmadığı insan olmamalı' diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, vatandaşların evlerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-10 15:52:00

Başkan Ataç'ın ev ziyaretleri devam ediyor
"Bir belediye başkanının dokunmadığı, elini sıkmadığı insan olmamalı" diyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, vatandaşların evlerini ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Kurtuluş Mahallesi İmarlı Sokak'ta ikamet eden Sevim Ünügür ve Şirintepe Mahallesi Yumru Sokak'ta ikamet eden Süleyman Bayraktar'ı evlerinde ziyaret eden Başkan Ataç, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifalar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren hasta ve yakınları Başkan Ataç'a teşekkür etti. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Ataç, "Tepebaşı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sürekli yanında olmaya çalışıyoruz. Bizim anlayışımız gereği birlikte gülüp, birlikte sıkıntılarımızı paylaşırsak bir aile oluruz. Bu ailenin her ferdini sağlıklı ve güler yüzlü görmek en büyük mutluluğumuz. Hasta olduklarında da onları yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. Bugün Sevim Teyzemizi ve Süleyman Bey'i ziyarete geldim. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını diliyorum. İhtiyaç anında Tepebaşı Belediyesi, vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Ara