Dolar

32,2364

Euro

34,7932

Altın

2.441,63

Bist

10.268,58

Ayağını kıran vatandaş için seferberlik

Ordu'nun Altınordu ilçesinde düşerek ayağını kıran bir vatandaşı belediye ekipleri önce evden greydere, oradan da ambulansa götürdü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-02 14:13:44

Ayağını kıran vatandaş için seferberlik
Ordu'nun Altınordu ilçesinde düşerek ayağını kıran bir vatandaşı belediye ekipleri önce evden greydere, oradan da ambulansa götürdü.

Altınordu ilçesinde 4 gündür etkili olan kar yağışı özellikle yüksek mahallelerde 1.5 metreyi geçti. Yol açma çalışmalarına Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile gece-gündüz koordineli olarak devam eden Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Işıklı Mahallesi'nde düşerek ayağını kıran İsmet Usta'nın imdadına yetişti.

112 Acil Sağlık ekiplerinin inmekte zorluk çektiği ara mahalle yolunu kısa sürede açan belediye ekipleri düşerek ayağını kıran İsmet Usta'yı sırtlayarak önce iş makinesine taşıdı. İş makinesi de 500 metre uzaklıkta olan ambulansa götürdü. Ambulansta yapılan ilk tedavinin ardından yaralı İsmet Usta ambulansla Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, karla mücadele çalışmalarında önceliklerinin hastası ve cenazeleri olan mahallelere yardımcı olmak olduğunu ifade ederek "Ekiplerimiz ilçemizin dış mahallelerinde yol açma çalışmasına gece-gündüz devam ediyor. Bugün Işıklı Mahallesi'nde İsmet Usta isimli bir vatandaşımızın düşerek ayağını kırması sonucu çağrılan ambulansın hastaya ulaşamamasına kısa sürede müdahale ederek hastayı bulunduğu noktadan alıp 500 metre uzaktaki ambulansa götürdüler. Sağlık ekiplerinin kar nedeni ile hastanın bulunduğu yere gelememesi nedeni ile çalışan arkadaşımız yaralı vatandaşımızı sırtına alarak ambulansa kadar götürdü. Ben öncelikle personellerime bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

Haber Ara