Dolar

32,2603

Euro

34,7385

Altın

2.403,98

Bist

10.208,65

Ataçocuğu: 'Şeytanın bacağını kırdık, sırada Nazilli var'

Sportoto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'u son dakikada Volkan'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenerek 12 puanla ligde 11. sıraya yerleşen Fethiyespor'da yüzler gülüyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-08 14:21:28

Ataçocuğu: 'Şeytanın bacağını kırdık, sırada Nazilli var'
Sportoto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'u son dakikada Volkan'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenerek 12 puanla ligde 11. sıraya yerleşen Fethiyespor'da yüzler gülüyor.

Lacivert-beyazlılar Çarşamba günü kendi evinde Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak. Tam 7 hafta sonra deplasmanda alınan 3 puanın sevincini yaşayan Fethiyesporlu futbolcular Nazilli maçının hazırlıklarına Ölüdeniz Tesisleri'nde başladı. Teknik Sorumlu Enver Ataçocuğu'nun talebeleri bu maçıda kazanıp seri yakalamak istediklerini söylediler. Sakat oyuncuların iyileşip takıma katılması teknik kadroyu sevindirirken Cemre'nin durumu maç günü belli olacak.

Fethiyespor Teknik Sorumlusu Enver Ataçocuğu, Konya Selçukspor maçı ile şeytanın bacağını kırdıklarını söyledi. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, Konya Selçukspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konya Selçukspor'da alınan 1-0'lık galibiyetin, takıma büyük moral olduğunu söyleyen Ataçocuğu; "Üzerimizde 6 haftadır kaybetmenin bir baskısı vardı. Konya maçına da o baskıyla çıktık. Galibiyet bizim için çok iyi oldu. Şeytanın bacağını kırdık diyebiliriz. Üzerimizde baskı ağırdı. Konya maçında elimizden geleni gayreti gösterdik. Net fırsatlarımız oldu ama değerlendiremedik. Ama rakibin kendi kalesine attığı gol bizi galibiyete götürdü. Çarşamba günü Nazilli maçına çıkacağız. Bu maçı kazanıp çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Nazilli maçında da arkamızda görmek istiyoruz. Hakettiğimiz bir galibiyet oldu, bir daha o olumsuz şartlara girmek istemiyoruz. Taraftarımızın golden sonraki sevinci, birlik beraberlik bizi yine galibiyete götürecek. Taraftarlarımızdan her zamanki gibi destek ve sabır istiyoruz. Çarşamba günü taraftarlarımızı maçta bizi desteklemeye bekliyoruz" dedi.

Fethiyespor Kaptanı Merter "Konya'dan 3 puanla döndük. Haftalardır kazanamıyorduk. Bu kazanamama baskısını bu maçla üzerimizden attık. Şimdi Çarşamba günü taraftarlarımızın desteği ile Nazilli Belediyespor'u yenerek, bir seri peşine koşacağız. Rakibimiz de lideri koltuğundan etti. Taraftarlarımızı 90 dakika desteğe davet ediyoruz. Sakat bir oyuncumuz kalmadı bu da bize büyük bir güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Haber Ara