Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ardahan'da Şehirler ve Kültürler projesi başvuruları başladı

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Gençlik merkezi lideri Tolgay Gökdemir, 'Şehirler ve Kültürler ' projesi kapsamında gençlerin gezilerden yararlandığını bildirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-02 10:46:57

Ardahan'da Şehirler ve Kültürler projesi başvuruları başladı
Ardahan Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Gençlik merkezi lideri Tolgay Gökdemir, "Şehirler ve Kültürler " projesi kapsamında gençlerin gezilerden yararlandığını bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği, Şehirler ve Kültürler Projesi bu yıl da devam ediyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Gökdemir, bu proje ile farklı yörelerde yaşayan gençlerin birbirleriyle tanışarak aralarındaki diyalogun artmasının hedeflendiğini ifade ederek şunları kaydetti; "Bakanlığımızca gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanmaktadır. Gençlerimiz, ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, gönüllülük bilinci kazanmaları ve madde bağımlılığı konusunda farkındalık eğitimi almalarına katkı sağlanması amaçlanıyor. Proje ile gençler, gittikleri şehirlerde bulunan tarihi ve kültürel değerleri öğrenme, çevre temizliği, fidan dikimi, dezavantajlı ailelerin ziyaret edilmesi gibi birçok imkânı elde etmiş olacaklar" dedi.

Gökdemir, proje kapsamındaki; eğitim, konaklama, ulaşım, yeme içme, rehberlik, müze girişleri gibi etkinlik programında yer alan tüm faaliyetlerin ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Ara