Dolar

32,3762

Euro

34,7865

Altın

2.432,78

Bist

9.965,19

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-10 19:51:57

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Ankara'daki terör saldırısının amacına ulaşmasına izin vermemek adına milletçe dayanışma içinde olarak, bu tür saldırıların tümüne karşı aynı duyarlılık ve samimiyetle tavır almaları gerektiğini bildirdi.

Alaboyun, terör saldırısı nedeniyle yayımladığı taziye ve kınama mesajında, birçok vatandaşın yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda insanın yaralandığını büyük bir teessürle öğrendiğini belirtti.

"Hiç şüphesiz bu olay, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain bir saldırıdır" ifadesini kullanan Alaboyun, şunları kaydetti:

"Böylesine hassas dönemlerde bu gibi kalleşçe gerçekleştirilen saldırılardan nemalanmak isteyen çevreleri, aziz milletimiz edindiği acı tecrübelerle yakinen tanımıştır. Hain terör olayları karşısında göstereceğimiz dayanışma, kararlılık ve samimiyet, teröre vereceğimiz en büyük, en anlamlı cevap olacaktır. Bu noktada terör saldırısının amacına ulaşmasına izin vermemek adına millet olarak dayanışma içinde olup, bu tür saldırıların tümüne karşı, aynı duyarlılık ve samimiyetle tavır almalıyız.

Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Haber Ara