Dolar

32,3604

Euro

34,7880

Altın

2.396,99

Bist

10.208,65

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Cumhurbaşkanı Erdoğan:- 'Anadolu Ajansı, bugün yalnızca ülkemizin değil dünyanın da sayılı haber ajansları arasında yerini almıştır'- 'Milli ajansımızın, bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine, ülkemizin sesi olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-06 10:01:18

Anadolu Ajansı 97 yaşında
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansının (AA) bugün yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın sayılı haber ajansları arasında yerini aldığını bildirdi.

Erdoğan, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya tebrik mesajı gönderdi.

Mesajında, Milli Mücadele yıllarında hizmet vermeye başlayan AA'nın ülkenin gelişmesi ve büyümesi süreçlerinde halkın doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi görevini başarıyla yerine getirdiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, bugün yalnızca ülkemizin değil, dünyanın da sayılı haber ajansları arasında yerini almıştır. Doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren, halkımız için güvenilir haber kaynağı olma başarısını gösteren milli ajansımız, ülkemizde habercilik alanında bir eğitim kurumu niteliği de taşımaktadır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın 100 yıla yakın süredir örnek gazetecilik ve habercilik sergileyerek ilerleyişini sürdürdüğünü vurgulayarak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Anadolu Ajansı, iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeye uyum sağlayarak, faaliyet alanını genişletmiş, yurt dışındaki haber ağını da giderek güçlendirmiştir. Milli ajansımızın, bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine, ülkemizin sesi olmayı sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Anadolu Ajansının tüm çalışanlarını tebrik ediyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Haber Ara