Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 15 Temmuz Şehitlerine destek

Konya'nın Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası; Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan '15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası' kapsamında kampanyaya destek verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 17:03:00

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 15 Temmuz Şehitlerine destek
Konya'nın Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası; Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan "15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası" kapsamında kampanyaya destek verdi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin destekleriyle toplanan 30 bin lira, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin refakatinde Akşehir'de iki banka şubesine gidilerek destek hesabına yatırıldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, "Aziz vatanımız için, bayrağımız için, ezanımız için, iman kavgasında canını tereddüt etmeden seve seve veren aziz şehitlerimiz ne mutlu size ki inşallah Rabbimin katında rütbelerin en yükseği olan şehitlik makamına eriştiniz. Karanlık 15 Temmuz gecesini cesaretiniz ve şehadetinizle aydınlattınız. Dün kahraman atalarımızın yaptığını yaparak tıpkı onların Çanakkale'de yaptığı gibi ülkeyi işgale kalkışanlara 'Çanakkale Geçilmez' dercesine geçit vermediniz. Şeref sizin, şan sizin, övgü büyük milletimizindir. Kahırlar, lanetler, şerefsizlik ve hor bir yenilgi hainlerindir, İnşallah ahirette elem veren bir azap ise yine bu hainlerin olacaktır. Şunu herkes bir kez daha öğrendi ki Türk milleti Allah'tan başkasına eğilmez, Türk milleti yenilmez. Biz burada acizane odamızın sınırlı imkanları içerisinde imkanlarımızı zorlayarak şanlı şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkma arzusuyla geride bıraktıkları emanetlerini emanetimiz bilerek küçük bir meblağ da olsa yanlarında olduğumuzu ortaya koymak istedik. 30 bin TL bağış yaparak vefa duruşumuzu göstermek istedik" dedi.

Haber Ara