Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Parti öncesi kuru hatırlattı: Neden konuşmuyorsunuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki artışı ağızlarına sakız yapanları hedef aldı, AK Parti iktidarları öncesini hatırlattı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-27 16:53:38

AK Parti öncesi kuru hatırlattı: Neden konuşmuyorsunuz?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki artışı ağızlarına sakız yapanları hedef aldı, AK Parti iktidarları öncesini hatırlattı.

Ankara Ticaret Odasının Ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maalesef yakın geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz. Bugün 'döviz 3 kuruş yükseldi, akaryakıt 2 kuruş arttı' diye karalar bağlayanlar, 15-20 yıl öncesinin Türkiye'sini bilmeyenler olabilir. Şimdi konuşuyorlar 'kur şöyle arttı, böyle baskı yaptı'...Bütün bunları konuşuyorsunuz da bir doların 7500 liralara çıktığı günleri neden konuşmuyorsunuz. Ülkemiz ekonomisinin bir gecede yerle yeksan olduğu günlerden biz buralara geldik" dedi.

Erdoğan, 15 yılda 3.5 kat büyümüş olan Türkiye'nin, en büyük 10 büyük ekonomi arasına girmemesi için hiçbir mani olmadığını da kaydetti. Erdoğan, yıl bittiğinde yatırımlarda tüm zamanların rekorunu kırılacağını da öngördü.

"BU MİLLETE KEFEN BİÇENİN SONU HEP HÜSRAN OLMUŞTUR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye saldıranların sonunun hep hüsran olduğunu, yine hüsran olacağını da ekleyerek, "Ne terör örgütleriyle dize getiriliriz ne silah gibi kullanılan ekonomik şantajlara boyun eğeriz ne kirli operasyonlara eyvallah ederiz. Tarih boyunca bu millete kefen biçenin sonu hep hüsran olmuştur. Şimdi de öyle olacak" dedi.

Haber Ara