Dolar

32,4018

Euro

34,7764

Altın

2.396,49

Bist

10.208,65

AK Parti Milletvekili Sezen'den sosyal medyadan yapılan saldırılara tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, son günlerde şahsına yönelik sosyal meyde üzerinde saldırılar yapıldığını öne sürdü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-09 17:19:05

AK Parti Milletvekili Sezen'den sosyal medyadan yapılan saldırılara tepki
AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, son günlerde şahsına yönelik sosyal meyde üzerinde saldırılar yapıldığını öne sürdü.

Sezen yaptığı yazılı açıklamada, "15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi nedeniyle İl Başkanlığımızın önünde yaptığım konuşmada parti ayrımı gözetmeden kanımız, canımız pahasına hiç tereddüt etmeden milli irademize, demokrasimize, başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize sahip çıkmanın, bu darbeye karşı çıkmanın tam zamanı olduğunu ısrarla belirtmiş olmama ve hali hazırda milli iradenin bir temsilcisiyken, milli iradenin tecelli ettiği yüce gazi meclisimiz bombalanırken aksini düşünmek vicdansızlık ve insafsızlıktır" dedi.

Darbe girişimi gecesi şehit olanlara Allahtan rahmet dileyen Sezen, "15 Temmuz günü emperyalizmin maşası, Haşhaşi, Fettulahçı Terör Örgütü'nün devletimizi, milletimizi, demokrasimizi ve vatanımızı yok etme girişimi sırasında şehit olan demokrasi kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve metanet, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.

Sezen ayrıca, "Ancak hangi odaklar tarafından yapıldığı malum olan ve sadece ucuz hesaplar peşinde siyasi rant devşirmeye çalışan bazı zavallılar, yaptığım konuşmayı çarpıtarak birlik beraberliğin zirve yaptığı, muhalefeti-iktidarı, Kürt'ü-Türk'ü, Ailevi'si-Sünni'siyle elbirliğiyle darbeye karşı durulan bu günlerde fırsatçılık yapmışlardır. Hakkımda yapılan bu karalama kampanyası ilk değildir. Tahmin ediyorum sonda olmayacaktır. Son günlerde şahsımı yıpratmaya yönelik iftira dolu bu girişimleri üzüntü ve hayretle takip ediyor bunu yapanları hukuki haklarım saklı kalmak şartıyla öncelikle yüce Allah'a havale ediyorum. Bu vesileyle olay gününden itibaren demokrasi nöbetleriyle milli irademize, demokrasimize Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize, gözbebeğimiz ordumuza ve polisimize sahip çıkan Edirneli aziz hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Ara