Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik: 'Terör Saldırıları Bizi Asla Yıldıramayacak'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda yaşanan terör saldırısını kınayarak, 'Ülkemizin huzuruna kasteden canilerin karşısında hep birlikte duracağız. Terör saldırıları bizi asla yıldıramayacak' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 12:46:02

AK Parti Mersin İl Başkanı Ercik: 'Terör Saldırıları Bizi Asla Yıldıramayacak'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda yaşanan terör saldırısını kınayarak, "Ülkemizin huzuruna kasteden canilerin karşısında hep birlikte duracağız. Terör saldırıları bizi asla yıldıramayacak" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamayla İstanbul'daki terör saldırısını kınayan Cesim Ercik, Türkiye'nin huzuruna kasteden herkese karşı hep birlikte duracaklarını söyledi. Bu tür hain saldırılara karşı hep birlikte olmak gerektiğini vurgulayan Ercik, "Dış politikada dostlarını artırıp düşmanlarını azaltma politikasını başarıyla sürdüren Türkiye'nin cephe daraltmaya daha fazla devam etmesi doğru bir hareket olacaktır. Ülkemizin huzuruna kasteden canilerin karşısında hep birlikte duracağız. Terör saldırıları bizi asla yıldırmayacak. Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız ve bayrama hazırlandığımı şu günlerde terör iğrenç yüzünü bir kez daha göstererek, milletimizin yüreğine ateş düşürdü. Yüreklerimiz bir kez daha yandı" dedi.

Dış politikada atılan önemli adımların arkasından yaşanan bu hain saldırıların tesadüf olmadığının altını çizen Ercik, "İsrail'le anlaşmanın yapıldığı, Rusya ile normalleşme sürecinin başladığı ve umutların arttığı bir dönemde yapılan saldırılarla, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenler, atılan olumlu adımları sindirememiş ve masumları katletmiştir. Bu yaşananlar göstermektedir ki, dış politikada dostlarını artırıp düşmanlarını azaltma politikasını başarıyla sürdüren Türkiye'nin cephe daraltmaya daha fazla devam etmesi doğru bir hareket olacaktır. Bu saldırılar karşısında asla yılmayacağız. Ülkemizin huzuruna kasteden canilerin karşısında hep birlikte duracağız. Terör saldırıları bizi asla yıldırmayacak. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Teröre ve tüm destekçilerine binlerce kez lanet olsun" şeklinde konuştu.

Haber Ara