Dolar

32,3443

Euro

34,8310

Altın

2.386,90

Bist

10.221,33

AK Parti'li Yıldız, Kasımpaşa esnafını ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa esnafını ziyaret etti. 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında esnafa cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasayı anlatan Yıldız, 'Biz buna milletin anayasası diyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-03 19:33:20

AK Parti'li Yıldız, Kasımpaşa esnafını ziyaret etti
AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Kasımpaşa esnafını ziyaret etti. 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında esnafa cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasayı anlatan Yıldız, "Biz buna milletin anayasası diyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Kasımpaşa esnafını ziyaret etti. Ziyareti esnasında esnafın sorunlarını da dinleyen Yıldız, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasaya ilişkin esnafın sorularını cevapladı.

Yıldız, "AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatımızla beraber ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları ve meclis üyelerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ediyoruz. Tabi hepsinin ağzında reise selam, Cumhurbaşkanımıza selam var. Bizler de Cumhurbaşkanımızın selamını onlara getiriyoruz. 'Evet'le ilgili Kasımpaşa'da bir engelimiz yok. Bize de moral oluyor. Çünkü Cumhurbaşkanımıza Kasımpaşa yıllardır üzerine düşeni yapıyor. Ne olursa olsun, hangi siyasi partiden olursa olsun Tayyip Erdoğan deyince, Kasımpaşalıyım, ben de Tayyip Erdoğan'dan yanayım diyor. Bu bizler için de mutluluk verici" dedi.

"Biz buna milletin anayasası diyoruz"

Bugün de Kasımpaşa'nın esnafıyla hasbihal ettiklerini belirten Yıldız, "Bu anayasa değişikliği hiç şüphesiz, milletimizin karar vereceği, milletin kendi anayasası olacak. Biz buna milletin anayasası diyoruz. Cumhuriyet; halkın kendi kendini yönetmesidir. Bazıları şunu ortaya atıyorlar. Her şeyi yapabiliyorsunuz, hayır. Bu topraklarda her şeyi yapma yetkisi millete aittir. Eğer her şeyi yapacak olsak 6 Nisan'a ne gerek vardı? Demek ki kararı verecek olan millet. Millete soruyoruz, bu anayasayı beğendin mi? Meclis olarak, senin vekilin olarak böyle bir anayasa değişikliğini uygun gördük, milletimiz uygun görürse kabul edecek, onaylayacak. Ve ondan sonra yeni anayasayı da, yeni Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

Haber Ara